Suikerontharing

Wat is een suikerontharing?

Suikerontharing is de zachtste methode om haren te verwijderen van het lichaam. De suiker wordt op lichaamstemperatuur verwarmd, aangebracht en met de haargroei mee uitgetrokken. Ook de dode huidcellen worden met deze techniek weggehaald. Daardoor zijn er geen irritaties en kunnen de haren zelfs tot 9 weken wegblijven! Op sommige plaatsen zelfs permanent.

Wat is een brazil wax? 

Alle haren rond de intieme zone worden verwijderd. Je kan kiezen om een streepje of driehoekje te laten staan, de keuze is aan jou en wordt uitvoerig professioneel besproken. Veel dames denken dat dit een zeer pijnlijke ervaring is. Dit valt in werkelijkheid heel goed mee, ons team zorgt ervoor dat jij je op je gemak voelt. Voor en nazorg is wel belangrijk. De meest aangename lengte van de haren om te behandelen is ongeveer 1 cm. D.w.z. ongeveer 2 tot 3 weken niet meer scheren.

Wat is een boyzilian? 

Zelfde techniek als bij de dames wordt de volledige intieme zone onthaart met suiker. Let op: gelieve de dame te respecteren bij het uitvoeren van uw boyzillian. Even verduidelijken wij zijn een schoonheidssalon en er zijn geen erotische massages mogelijk.

De behandeling:

De te behandelende zone wordt ontsmet. Vervolgens wordt op een kleine plaats de suikerpasta gemasseerd tegen de haargroei richting. De haren worden met de haargroei meegetrokken deze volgende 3 seconden voelen als: Whoeha, tinteling, aftellen….en weg is het gevoel. Gevolg…..een zijde zachte huid zonder irritaties, noch roodheid! Veel minder pijnlijk dan andere methodes. Ook dode huidcellen worden hier weggehaald.

Nazorg voor thuis:

  • De 1ste 5 uur geen fysiek inspanningen doen
  • Niet zwemmen
  • Geen synthetisch ondergoed dragen
  • 2 x per week de aanbevolen suikerscrub( pot 500gr) gebruiken
  • Inwrijven met de aanbevolen bodybalm (200ml) verminderd de haargroei)
  • Zeer gevoelige huiden behandelen met sweet SOS lotion

 

Prijzen

Prijzen

Prijzen verschillen naargelang de gekozen behandeling.

Klik op de knop ‘prijzen’ en kies de gewenste behandeling om de juiste prijs te zien, nadien kan u doorklikken om te reserveren.

Prijzen

Be your own kind of beautiful

De Konjac-aardappel of Konnyaku is een meerjarige plant afkomstig uit Azië en kan op grote hoogten worden gekweekt. Konjac is een volledig natuurlijke voedingsbron en bestaat voor 97% uit water, is rijk aan minerale goedheid en bevat weinig calorieën. De plant is van nature alkalisch, waardoor de huid perfect in balans is.

www.konjacspons.eu