Spraytanning

Door middel van een tanning pistool wordt een product op je huid gespoten. Dit product is DHA een derivaat van suiker, gaat een verbinding aan met de dode kernloze huidcellen. Het resultaat is een mooie natuurlijke bruine kleur na 8u. Aangezien er geen caroteen of henna gebruikt wordt, krijg je ook GEEN oranje schijn.

Deze techniek is veilig omdat het product een verbinding aangaat met de dode kernloze huidcellen die zich niet meer kunnen delen. Na een aantal dagen komen deze los van het lichaam.

Voorbereiding

WEL DOEN:

1 tot 2 dagen voor je afspraak het volledig lichaam goed scrubben(olie vrije scrub). De dag zelf, loszittende donkere kledij aan doen. Nagels van handen en voeten beschermen met een doorschijnende nagellak.

NIET DOEN:

  • Fijne kanten lingerie dragen de dag zelf
  • Geen fysieke inspanningen de 1ste dag
  • Niet zwemmen.
  • Niet zonnen.
  • Geen nauw aansluitende kledij de dag zelf dragen.

Nazorg:

We hebben de nodige producten die aan te bevelen zijn om je prachtige bruine kleur te onderhouden.

Bruiden kunnen een proef tanning aanvragen šŸ˜‰

LET OP:

Wij zijn niet verantwoordelijk voor strepen die voortkomen van een zeer droge huid. Verkleuringen die het gevolg zijn van niet zorgvuldig gescrubte huid.

Prijzen

Prijzen

Prijzen verschillen naargelang de gekozen behandeling.

Klik op de knop ‘prijzen’ en kies de gewenste behandeling om de juiste prijs te zien, nadien kan u doorklikken om te reserveren.

Prijzen

Be your own kind of beautiful

De Konjac-aardappel of Konnyaku is een meerjarige plant afkomstig uit Aziƫ en kan op grote hoogten worden gekweekt. Konjac is een volledig natuurlijke voedingsbron en bestaat voor 97% uit water, is rijk aan minerale goedheid en bevat weinig calorieƫn. De plant is van nature alkalisch, waardoor de huid perfect in balans is.

www.konjacspons.eu