Elektrolyse

Wat is het?

Heeft u grijze, witte of rode haren en wilt u ook definitief van deze haren af? Elektrolyse biedt de oplossing! Bij rood, grijs en wit haar is er heel weinig pigment aanwezig waardoor behandeling met laser niet aanslaat. In tegenstelling tot ‘een laserbehandeling die gebruik maakt van melanine, oftewel het pigment in het haar, om de haarwortel te vernietigen, wordt er bij elektrolyse gebruik gemaakt van gelijkstroom. Door de elektrische impuls ontstaat er een bijtende reactie in het haarzakje, waarna deze vernietigd wordt.

Onze technologie werkt op een zeer precieze radio frequentie. Ons toestel past zich aan, aan de verschillende (elektrische) weerstanden van het menselijk lichaam, terwijl het precies de juiste hoeveelheid energie aflevert die nodig is om veilig en gevoelloos 100% ontharing te bereiken op elk type huid met elk type haar.

Om het eenvoudiger uit te leggen: elk haartje gaan we apart gaan verwijderen met deze techniek. Een precieze maar zeer doeltreffende behandeling voor mensen met grijze, witte of rode haren. 

Prijslijst
Per 15 minuten € 25

Be your own kind of beautiful

De Konjac-aardappel of Konnyaku is een meerjarige plant afkomstig uit Azië en kan op grote hoogten worden gekweekt. Konjac is een volledig natuurlijke voedingsbron en bestaat voor 97% uit water, is rijk aan minerale goedheid en bevat weinig calorieën. De plant is van nature alkalisch, waardoor de huid perfect in balans is.

www.konjacspons.eu