Baby Spa

In ons instituut hebben we een hydrobad waarin uw baby met behulp van een zwemvest rond de nek vrij kan zwemmen. Het geeft niet alleen een sterkere connectie met jouw kind, ook wordt de spijsvertering, doorbloeding en het immuunsysteem gestimuleerd door de massage in combinatie met de hydrotherapie. Voor een goede motorische ontwikkeling is het belangrijk dat een baby veel kan bewegen. Wat moeilijk is aangezien ze op jonge leeftijd alleen maar kunnen liggen, wat hun bewegingsvrijheid heel erg beperkt. In onze jacuzzi’s kennen baby’s, hoe jong ook een enorm grote bewegingsvrijheid. Wat tevens ook de spieren versterkt en de bloedsomloop bevorderd. Ook bij krampjes, reflux of huilbaby’tjes kan onze babywellness de klachten sterk verminderen. En de combinatie van relaxatie en lichte fysieke activiteit zorgt voor een betere nachtrust.

Kids massage: Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar!

Kinderen blijken met behulp van massage beter te leren, te slapen, met elkaar om te gaan en zich beter te concentreren. Voor hoog sensitieve kinderen is deze massage extra effectief daar ze enorm veel waarnemen, meer vatbaar zijn voor veranderingen en zo sneller tot uitputting en overprikkeling raken waardoor ze minder goed functioneren.

Positieve effecten voor geest

  • bevordert het contact kunnen maken met andere kinderen
  • verhoogt zelfvertrouwen en vermindert faalangst
  • verlaagt agressief en onrustig gedrag
  • verbetert de concentratie

… en lichaam 

  • verbetert bloedsomloop, spijsvertering en het immuunsysteem
  • kalmeert het zenuwstelsel en vermindert zo slaapproblemen
  • stimuleert een gezonde darmwerking
Prijslijst
Hydro bad + babymassage

Hydro bad

Kids massage

€ 68

€40

€30

 

Be your own kind of beautiful

De Konjac-aardappel of Konnyaku is een meerjarige plant afkomstig uit Azië en kan op grote hoogten worden gekweekt. Konjac is een volledig natuurlijke voedingsbron en bestaat voor 97% uit water, is rijk aan minerale goedheid en bevat weinig calorieën. De plant is van nature alkalisch, waardoor de huid perfect in balans is.

www.konjacspons.eu