Spraytanning

Je zomers kleurtje is al vervaagd of helemaal verdwenen zelfs. Of je wil gewoon een gezond bruin kleurtje. De zonnebank wil je niet want het is een regelrechte aanval op je huid, met bewezen schadelijke effecten. Dus biedt tanning een veilige oplosssing.

Je moet naar een feestje en wil vlug een gezonde teint. Geen probleem, met spraytanning heb je binnen de 8 uur, op een gezonde manier, een volwaardige bruine teint.


Hoe werkt het?


Door middel van een airbrush pistool wordt een product op je huid gespoten. Dit product bestaat uit twee componenten. Een eerste component is een soort maquillage die onmiddelijk een mooie bruine kleur geeft. De enige bedoeling hiervan is onmiddelijk het resultaat kunnen bekijken. Deze component wordt ook bij de eerste douchebeurt weggespoeld. De tweede component is het echte werkzame product. Dit is volledig kleurloos.

Dit product is DHA, een derivaat van suiker. Dit product gaat een verbinding aan met de dode, kernloze huidcellen. het resultaat is, na 8 uur, een mooie, natuurlijke bruine kleur. Aangezien er geen caroteen of henna gebruikt wordt krijg je ook geen oranje schijn. We hebben producten in verschillende kleuren afhankelijk van je huidtype.

Airbrush tanning is onschadelijk en volkomen ongevaarlijk. Aangezien het product enkel met dode, kernloze huidcellen een verbinding aangaat kan er geen schadelijk gevolg zijn. Dode en/of kernloze cellen kunnen niet meer delen. Ze kunnen zich dus niet meer vermenigvuldigen. Na een aantal dagen komen ze gewoon los van het lichaam.


Het resultaat

Het resultaat van een airbrush tanning behandeling is een mooi egaal bruine natuurlijke kleur. Wij zorgen ervoor dat de intensiteit van de kleur aangepast is aan je huidtype zodat je er niet onnatuurlijk bruin uit ziet. Je kan de kleur een zeven tot een tiental dagen behouden.


De voorbereiding

De dag van de afspraak kan je beter geen vette of oliehoudende producten op het lichaam aanbrengen. Een goede scrubeurt (op waterbasis, zonder olie !!) zal ervoor zorgen dat de kleur mooi egaal en gelijkmatig verdeeld wordt en belangrijker nog, dat je huid veel langer bruin zal blijven. De loszittende dode huidcellen worden verwijderd bij het scrubben.
Opgelet: zorg ervoor dat je geen stukken vergeet!

Trek donkere loszittende kledij aan. Op lichte kledij kan het gekleurde component afgeven. Dit laat zich volledig verwijderen in de was. De kledij mag niet spannen en vooral geen wrijving op de huid geven. Het component die de uiteindelijke kleur moet geven werkt gedurende ongeveer 12 uur verder. Op plaatsen waar de kledij op de huid schuurt kan het product vroegtijdig weggewreven worden en dus lichtere strepen geven.

Het product laat geen vlekken na op de kledij. Alleen op de materialen van zeer fijne lingerie kan het eventueel inwerken.

Het product werkt heel goed in op nagels (is een verhoorning van de huid en bestaat dus ook uit dode kernloze huidcellen)! Wij proberen deze zo veel mogelijk te sparen bij het spuite. Om helemaal zeker te zijn, vooral bij veelvuldige herhalingen, kan je beter je nagels lakken, eventueel met een kleurloze nagellak. Let wel op dat je geen huid bedekt met de lak.

 

ALS JE KOMT:

- losse kledij en donker

- nagels gelakt

- lichaam ten laatste 1 dag voordien gescrubd

 

 

 


De Spraytanning

Je huid wordt ingespoten met het product. Je ziet onmiddelijk het resultaat. Eventueel wordt in verschillende lagen gespoten zodat je zeker niet te bruin kan worden.
Het spuiten van het volledig lichaam duurt ongeveer 10 minuten. Daarna moet je alvorens de kleren aan te trekken nog enkele minuten het product laten indrogen. Je verlaat ons instituut met een mooie, naturelle en gezonde bruine kleur.


De nazorg

Gedurende de eerste 8 uren na de airbrush tanning kan je best voorkomen om hevig te zweten. Dus best geen sport of andere zware inspanningen. Je mag niet douchen! Tijdens deze eerste 8 uren kan het product een lichte kleur afgeven op kledij of lakens. Deze verdwijnt zonder probleem in de was.

Na 8uur mag je douchen. De tijdelijke kleurcomponent spoelt volledig weg. Ondertussen heeft je huid een mooie bruine kleur gekregen.

Hoe beter je uw huid hydrateert hoe langer je de kleur kan behouden. Je kleur blijft gemiddeld tussen de 7 en 10 dagen, naargelang je huidtype. Daarna begint de kleur te vervagen.

Tarieven per sessie:

volledig lichaam: € 35,00
bovenlichaam of benen: € 20,00
gelaat + décolleté: € 15,00

Speciale tarieven (voor volledig lichaam) Abonnement = 1jaar geldig

- abonnement: 12 sessies hele lichaam € 30,00/beurt totaal € 359,00

- abonnement: 25 sessies hele lichaam € 20,00/beurt totaal € 499,00

 

BENT  U NIET TEVREDEN? VERTEL HET MIJ.

BENT U WEL TEVREDEN? VERTEL HET VERDER.